General

Profile

Tom jung

  • Registered on: 23.09.2020
  • Last connection: 02.10.2020

Issues

Activity

01.10.2020

22:51 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
I had my remote ASA guy run a Pcap (attached), it’s all ISAKMP, he never sees any ESP packets.
18:20 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Attached are the 2 you mentioned. I don't think the xfrm state is correct, it has the remote ASA public but SS priva...
17:02 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
How can I verify NAT traversal is actually working?
15:33 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Help me understand, since uninstalling the kernel-libipsec plugin and the encapsulation error going away, the ipsec0 ...

30.09.2020

20:50 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Attached swanctl -l. Are you able to join a screen share troubleshooting with me and ASA guy this afternoon?
20:38 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
According to this, it looks like SS is doing NAT-T just like our Fortigate is. Do you agree that NAT-T is not the pr...
20:16 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
On our current production VPN using our Fortigate for this same business partner, NAT Traversal is Enable on our side...
19:48 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Here is my feedback from the remote ASA guy. NAT-Traversal is not enabled. As long as your VPN device (SS) is using...
19:22 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Updated statusall attached. Now my tcpdump no longer shows this like earlier 09:51:48.646169 IP 10.0.58.73 > 10.0...
19:06 strongSwan Issue #3580: encapsulation and packets not routing into tunnel problems
Our peer?

Also available in: Atom